2020. november 4., szerda

Szívből adni

 Szívből adni - a törődés jegyében


A 2020-as esztendő egy szokatlan és rendkívüli év mindannyiunk számára.  

A Marah Alapítvány, a Margittai Református Egyházzal karöltve a járvány ideje alatt is látogatta, segítette városunk azon idős, magatehetetlen személyeit, családjait, akik ebben az időben még inkább rászorultak a segítségre.

            Önkénteseink november első napjaiban ismét felkeresték azokat a családokat, akik segítségre szorulnak, a mindennapi megélhetéssel küszködnek, vagy éppen fogyatékkal élőket gondoznak, valamint a legidősebb korosztályhoz tartoznak. Az Alapítvány segítői  elkészítették az élelmiszer csomagokat, illetve a tisztítószerekből összeállított ajándékokat, majd  útnak indultak és felkeresték a családokat, igyekezve betartani a járványügyi szabályokat, távolságtartást.

             Az idén 60 családhoz érkeztünk el, és átadtuk számukra az ajándékokat. Jó volt látni, hogy örömet tudtunk szerezni minden helyen. A meghatódottság érzékelhető volt az arcokon, az elfojtott könnyek, a sugárzó gyermekszemek mind arról beszéltek, hogy milyen nagy öröm van mindenki szívében. Jó volt adni  - szívből adni-, örömet szerezni  így a szeretet ünnepét megelőző időszakban is.

Köszönet az önkénteseknek, akik jelen voltak, a támogatóknak, a Bihar Megyei Tanácsnak, (D.S.C. Bihor) hogy ezt a programot tudtuk folytatni, immár negyedik alkalommal ezen keretek között,  tovább éltettük és hagyománnyá alakítottuk.  Bízunk benne, hogy e nemes akciónak jövőre is lesz folytatása, hogy a szürke hétköznapokba egy pici örömöt tudjunk bevinni ezen emberek életébe.

 










 




















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése