2019. július 1., hétfő

Kapcsolaterősítő kirándulás Feketeerdőn

Ebben az évben ismét megrendezésre került az immár hagyományos kapcsolaterősítő ifjúsági tábor, amelynek helyszíne a megszokott, jól ismert hely a feketeerdei tisztás, amely mindenki kedves helye.
Egy szép júniusi reggelen izgatott ifjú sereg gyülekezett össze a református parókia előtt, és várva vártuk az autóbusz érkezését, hogy elindulhassunk. Már a rövid út is igen kellemesen telt, s az érkezést követően mindenki megkereste a számára kellemes helyet s elfogyaszthattuk a reggelinket.
A reggelit követően igen mozgalmas lett a tisztás, a fiúk elindultak, hogy tűzifát gyűjtsenek, a lányok pedig az ebéd elkészítésében segédkeztek.
Közben azonban nem volt csendes a tisztás, előkerült a foci labda, s ahogy az idő melegedett, a patakban folyt a hűsölés.
A délután folyamán került sor egy igen érdekfeszítő előadásra, valamint közös játékra és a csoportdinamikát erősítő foglalkozásokra.
Elmondhatjuk, hogy ebben az évben is egy igen tartalmas napot tölthettünk együtt, és bízunk benne, hogy a kialakult, megszilárdult kapcsolatok tovább fognak élni, és a folytatásban is számíthatunk a fiatalok jelenlétére, és a segítségükre.
Köszönet a támogatásért  a Communitas Alapítványnak, és a Romániai Magyar Demokrata Szövetségnek, akik segítsége nélkül ez a szép nem jöhetett volna létre.
















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése