2014. október 16., csütörtök

Interaktív nyár az ifjakkal



Ez a nyár sem volt unalmas a fiatalok számára, hiszen a Marah Alapítvány program sorozatot szervezett a margittai fiataloknak. Augusztus második fele, valamint a szeptemberi hónap színes programokkal volt tarkítva. Egy közös kirándulást rendeztünk Sólyomkővárra, amely színes programokkal volt tarkítva. Reggel mindenki izgatottan érkezett, és alig várta az indulást. A megérkezés után mindenki megkereste a neki legmegfelelőbb helyet, ahol hűsölni lehetett az árnyékban, vagy a patakban kicsit „szórakozni”.
A közös program ebédet követően kezdődött, amikor meghívott előadónk tartott előadást, aztán jött a játék, kacagás és móka. Este mindenki szomorúan érkezett haza, nem azért, mert rossz volt a nap, hanem mert hamar véget ért.
Azonban nem fejeződött be a programsorozatunk a kirándulással, ez csak a kezdet volt. Ezt követően kéthetente szombatonként tematikus estéket tartottunk, amelyek alkalmával, lehetőség volt a beszélgetésre, a játékra, a filmezésre.
A fiatalok életét beszínezte ez a programsorozat. Köszönet a támogatásért a Bihar megyei Tanácsnak, és a Romániai Magyar Demokrata szövetségnek, a Bihar megyei DDIP-nek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése