2014. szeptember 15., hétfő

Ifjak nyara

Sólyomkővári tábor az ifjakkal

Szeptember folyamán a margittai református egyházközség fiataljai számára kötetlenebb körülmények között zajlott az iskolára való felkészülés. Délelőtt mindenki útra készen érkezett, zsákjában a szalonnával és némi ropogtatnivalóra az útra.
A cél, amely előttünk állt: Sólyomkővár, ahol két kellemes napot szerettünk volna eltölteni.

A hosszú, kicsit megpróbáló út után megérkeztünk a helyszínre, ahol kedves fogadtatásban volt részünk. A fiúk, már alig várták, hogy a focipályán megcsillanthassák tudásukat, a lányok viszont a patak vizében hűsöltek.





Egy kis könnyedebb megbeszélés után csapat játékra került sor, ahol mindenki megmutathatta, hogy mennyire tud csapatban dolgozni, és milyen gyorsan tud szaladni.
Miután kifáradt mindenki, megraktuk a tüzet és mindenki megsüthette a zsákja mélyén rejtegetett szalonnát, sonkát vagy egyéb finomságot.

Az ebédünket követően lassan tovább folyatódott a móka, megérkezett az előadónk, aki egy nagyon érdekes előadással fokozta a figyelmünket. A játék tovább folytatódott, majd az vacsora csillapította éhségünket, aztán pedig tábortüzet csináltunk.
Második nap is programokkal volt tarkítva. Különféle kézműves foglalkozásokkal ismerkedhettünk meg. Ebédet követően lassan hazafele indultunk. Útközben viszont még a helyi bölény rezervátumot is meglátogattuk, amely Sólyomkővár egyik látványossága.
Este mindenki fáradtan érkezett haza, és elmondhattuk: két kellemes napot töltöttünk együtt az iskolakezdés előtt.
Támogatásért köszönet a Margittai Polgármesteri Hivatalnak.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése